Trouble Cats rammer landevejen igen denne sommer

Trouble Cats begyndte året 2017 for fuld skrue med udgivelsen af live-cd’en “Live in Aarhus 2017″, der udkom i januar. Køb den hos Pladekisten, Jægergårdsgade i Aarhus! Bandet var på en mindre tur rundt i landet i januar f februar. I maj går det løs igen med livejob i Aarhus og Viborg. Og så ellers i juli og frem med koncerter på Randers Blues Festival, Fredericia Jazz & Blues Festival, Aarhus International Jazz Festival – og så Aarhus Festuge (naturligvis!) – og en turne i efteråret. SE MERE på troublecats.dk

Share This Post On

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>