Guitarister om Guitarsamleren

 

 • “Martin Blom Hansen har formået at skrive en fantastisk spændingsroman med et godt plot. Et must for alle, der interesserer sig for lækre guitarer. Jeg glæder mig til filmatiseringen!”
  (Perry Stenbäck, guitarist med Allan Olsen, Sebastian, Stine Michel m. fl.)

 

 • “Med Martin Blom Hansens Guitarsamleren får man en unik chance for i romanform at komme helt bag om et fælles tankesæt hos danske bandrockmusikere fra 50’erne og op til nu. Martin Blom Hansen beskriver med en imponerende indsigt drømmene, selve musikken, musikerne, de forskellige musikermiljøer samt instrumentgrejet. Alt sammen med en hårfin nuance og kærlighed, som kun én, der selv var med, kan gøre det.”
  (Uffe Steen, guitarist)

 

 • “Guitarsamleren” er en medrivende fortælling om en rockmusikers liv på godt og ondt. Som guitarist af den nyere generation har det været spændende at stifte bekendskab med en rockhistorie af enorme dimensioner og den historie, der ligger bag de instrumenter, vi i dag – stadig – spiller på. Jeg var underholdt fra start til slut”.
  (Kristian Riis, guitarist i Nephew)

  

 

 

 • “For en mand, der også trådte sine rockmusikalske barnesko på Sydfyn, er “Guitarsamleren” et præcist indblik i den verden, hvor kærlighed til døden os skiller, ikke handler om kvinder, men om kærligheden til rockmusik og de venner, der er grundstammen i det første rigtige gode band.”
  (Torben Steno, journalist, guitarist, orgelspiller, forfatter m.m.)