Journalistikken

Siden 2003 har jeg været selvstændig freelancejournalist med mit eget enmandsfirma.

Jeg har gennem tiden leveret journalistik til fagblade, dagblade, magasiner, webmedier, nyhedsbreve med flere. Blandt andre:
Berlingske, fagbladet MUSIKEREN (Dansk Musiker Forbund), DJBFA (Danske Jazz Beat og Folkemusik Autorer), DAMUSA-Nyt (Dansk Musikskole Sammenslutnings blad), Artisten, Roots Zone, Folk & Musik, Rejseliv, Koda, Gaffa, Kunststyrelsen, Samvirke, JazzSpecial, Tønder Festivalen, IT2U, LMS, Nyhedsbrevet Tendens (Beskæftigelsesregion Midtjylland).

Derudover en lang række øvrige kunder i form af virksomheder, organisationer, bands og websites. Store og små projekter – altsammen en del af min måde at arbejde på, hvor engagement og forpligtelse går hånd i hånd med fornuft og følelse :-)

Jeg er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 1998. Efter en årrække som kultur/web-journalist på webportalen Opasia, der var TDC’s internetsatsning sidst i 90’erne, var jeg tre år på Berlingske Tidende og AOK som musik- og kulturjournalist.

Før journalistikken kom ind i billedet for alvor, var jeg fuldtidsmusiker og musikunderviser. Musikken fylder meget naturligt en hel del i mit journalistiske arbejde. Læg dertil kultur og kulturpolitik, arbejdsmarked, virksomhedskommunikation og ny teknologi.

Se mere: Om mig – samt mig og musikken. Eller gå til mit musikersite www.martinblom.dk – og læs om all mine aktiviteter som musiker og sangskriver.